Kozmetički salon Glamour Centar lepote i zdravlja
Kneza Višeslava 63.
TC Vidikovac, Lokal 18/4
Tel: +381644405640

Oblikovanje tela

EMS - Elektrostimulacija mišića

U toku je promo akcija: 10 tretmana elektrostimulacije mišića za samo 15000. din! Iskoristite ovu akcijsku ponudu i zakazite vaš termin na broj +381644405640. Ostale akcije možete pogledati ovde.

Stimulisanjem mišićnih regija na telu kao što su glutealna oblast, butine, stomak ili ruke, pored poboljšanja mišićnog tonusa, poboljšava se i cirkulacija, vrši bolja drenaža tkiva i ubrzano se sagorevaju masti. Svi pomenuti efekti ovog tretmana dovode do bržeg smanjenja obima, poboljšanja tonusa kože i skladnijeg izgleda tela.

Eliminacija celulita, kao tvrde tvorevine oko mišića, dovodi do mišićne mlitavosti jer se gubi stari pojas koji mu je bio potpora. Zauzimao je zone iznad mišića, između mišićnih grupa i bio unutar njih. Oštećenje mišića zavisi od stepena ugroženosti i lokalizacije celulita.

Pomoću EMS vraćamo mišiće u normalno stanje, zatežemo ih, eliminišemo zaostali celulit i višak tečnosti. Takođe, zahvaljujući EMS postižemo finalni efekat u lepom izgledu tkiva.

EMS se takođe koristi kao obavezna dopuna terapiji “depoa sala“

Tretiranjem centralnog dela (stomak) EMS, osoba troši energetski najviše sa aktivirane zone. Smanjuje se osećaj gladi jer se tretiraju određene akumpukturne tačke na stomaku. Efekat je u manjem obimu centralne zone stomaka i bokova.

Terapija:

Tretmani se rade svaki, eventualno svaki drugi dan. Broj tretmana zavisi od veličine depoa. Obično se rade u seriji od 10 do 20 tretmana po jednoj zoni. Posle se pravi pauza od dva meseca. Kod terapije sagorevanja depoa efekat se nastavlja do 15 dana posle završenog tretman.

Ovaj tretman je posebno važan kod osoba koje se ne bave fizičkom aktivnošću i kod ubrzanog mršavljenja. Sa druge strane, stimulacija mišića u kombinaciji sa aktivnim vežbanjem daje izuzetno dobre rezultate u najkraćem roku.

Za sve detaljnije informacije i za zakazivanje termina pozovite nas na telefon +381644405640.