Kozmetički salon Glamour Centar lepote i zdravlja
Kneza Višeslava 63.
TC Vidikovac, Lokal 18/4
Tel: +381644405640

Mezoterapija lica i tela

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.

Mezoterapija se koristi duže od pola veka za terapiju bola, sportskih povreda, degenerativnih oboljenja, a u poslednje vreme sve više nalazi primenu u estetskoj medicini. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori. Takođe predstavlja odličan izbor ako ste rešili da se oslobodite lokalizovanih masnih naslaga i najupornijih i najdebljih naslaga celulita.

 • Šta treba znati pre odluke o proceduri?
 • Treba da shvatite da mezoterapija nije zamena za filere , botox, laser, facelift. Mezoterapija je metoda od koje treba da očekujete svežiji izgled, vraćanje sjaja vašoj koži, izjednačenje boje, hidriranost i vraćanje elasticiteta. Mezoterapijskim tretmanom ne može se uticati na već nastale bore, opuštenost mišića lica, nedostatak masnog tkiva.
 • Ko je kandidat?
 • Svaka osoba može biti kandidat za ovu proceduru, treba je pre svega koristiti u preventivne svrhe jer ćete njome znatno usporiti starenje vaše kože. Bazira se na koktelima u čiji sastav ulaze vitamini, minerali, oligo elementi, vazodilatatori i hijaluronska kiselina. Koža dobija sve potrebne hranljive materije, postaje blistavija, mekša, povećava se stepen hidratacije, podiže tonus.

Za sve detaljnije informacije i za zakazivanje termina pozovite nas na telefon +381644405640.

Mezoterapija kose

Mezoterapija kose: Tretman koji se periodično primenjuje radi sprečavanja gubitka kose, poboljšanja kvaliteta postojeće kose i podsticanja rasta nove. U proseku je potrebno 10 tretmana, koji svaki traje 15-ak minuta, i aplikacija se radi specijalnim tehnikama, pomoću specijalnih aparata. Tretmani se mogu raditi jednom nedeljno, ili jednom na 15 dana ili jednom mesečno. Metoda se primenjuje širom sveta, a radi prevencije gubitka kose. Biraju se specijalni medicinski kokteli, koji se aplikuju u malim dozama, lokalno, te dolaze do kapilara kože glave, te je efekat brz i dobar. Superiornost metode, u poređenju sa drugim medicinskim metodama, je u tome što se uz zanemarljiva neželjena dejstva, postiže odličan i brz rezultat.

 • Šta je tretman mezoterapije kose?
 • Mezoterapija kose je brz i veoma efikasan tretman metodom periodične aplikacije lekovitih koktela, koji je namenjen svima koji žele da spreče dalji gubitak kose, poboljšaju kvalitet već postojeće i podstaknu rast nove. Istovremeno, ovaj tretman mogu da izaberu i svi koji žele da poboljšaju kvalitet postojeće kose.
 • Zašto kosa opada?
 • Vrlo često se među uzrocima opadanja kose nalaze genetski faktori, koji su uglavnom vezuju za muškarce, dok su kod žena češći uzroci stres, poremećaj rada štitne žlezde, hormonalni disbalansi, nedostatak gvožđa. Tretman je zato popularan i kod žena i kod muškaraca.
 • Kako izgleda tretman mezoterapije?
 • U proseku je potrebno 10 tretmana, a svaki traje 15-ak minuta. Koriste se specijalni kokteli, koji se aplikuju specijalnim mezoinjektorom (pištolj). To je metod koji se primenjuje širom sveta, i koji je i prevencija za gubitak kose.
 • Koja je razlika između mezoterapije kose i drugih tretmana?
 • Superiornost ove metode se ogleda u tome, što se za razliku od drugih klasičnih medicinskih tretmana, koriste veoma male doze lekovitih koktela, te se neželjena dejstva smatraju nepostojećim, uz istovremen brz i dobar efekat.

Za sve detaljnije informacije i za zakazivanje termina pozovite nas na telefon +381644405640.